VĂ„ruppdatering đŸŒ±

VÄren Àr hÀr och inom den nÀrmaste tiden hÀnder det en hel del i föreningen!  

DrÀnering

Under hösten och vintern har vi drÀnerat fastigheterna pÄ Fiskaregatan 2 och Storgatan 90, under vÄren kommer arbetet pÄgÄ med att ÄterlÀgga grÀsytor, plattor osv.

Balkongrenovering

Balkongerna pÄ Kullaallén 2 har med start den 3/5 börjat renoveras. Arbetet berÀknas ta ett par veckor.

Byte av ljusarmaturer

Med start den 3/5 har vi inlett ett arbete med att byta ut samtliga ljusarmaturer i och runt fastigheterna. Dessa byts ut mot ledbelysning och de lampor som sitter i trapphus och kÀllare byts ut mot rörelseaktiverade. Detta innebÀr att du inte behöver trycka pÄ nÄgon knapp för att tÀnda belysningen. Lamporna som aktiveras med rörelse Àr tÀnda i 3 minuter efter att rörelsen har upphört, de slÀcks sedan ner till ett lÄgt lÀge (1 W) i 30 minuter för att sedan slÀckas helt.

Har du tankar eller synpunkter pÄ valet av aktiveringstid Àr dessa mer Àn vÀlkomna till styrelsen via mail! Lamporna kan i viss mÄn stÀllas om till andra aktiveringstider.

Bytet genomförs efter att Ärsmötet 2020 önskade lampor som slÀcks och tÀnds per vÄning (i trapphusen). Detta byte innebÀr ett starkare ljus och en energibesparing. Dels tack vare att de Àr led, samt att endast lamporna nÀrmast dig behöver tÀndas.

Årsmöte/StĂ€mma

Den 27/5 Àr det dags för Ärsmöte, denna gÄng blir det tyvÀrr inget fysiskt Ärsmöte. Detta med hÀnsyn till pandemin samt de restriktioner vi mÄste förhÄlla oss till. Mötet kommer helt och hÄllet bygga pÄ poströstning, blanketter för detta har delats ut till samtliga medlemmars brevlÄdor. Har du inte redan nu röstat, sÄ gör det!