Höstuppdatering 2020 🍂

  • DrĂ€nering
  • Utökad stĂ€dfrekvens
  • FörĂ€ndringar i styrelsen
  • BoendeenkĂ€t
  • TrĂ€dfĂ€llning
  • Rensning i allmĂ€nna utrymmen
  • Uppdatering av hemsidan

DrÀnering

Under hösten/vintern kommer vi att drÀnera samt byta gamla drÀneringsrör pÄ Fiskaregatan och Storgatan. MÄndag v43 (19/10) kommer drÀneringen pÄbörjas pÄ Fiskaregatan. Storgatan kommer sedan att drÀneras nÀr Fiskaregatan Àr slutförd. DrÀneringen av dessa fastigheter har lÀnge varit planerad och finns med i vÄran underhÄllsplan.

Utökad stÀdfrekvens

FrÄn och med den 1/11 kommer trappstÀdningen att utföras engÄng i veckan. Under vÄren och sommaren har stÀdningen skett varannan vecka.

FörÀndringar i styrelsen

Johan Ardhamre har valt att avsĂ€ga sig sina samtliga styrelseuppdrag. Styrelsen har dĂ€rför konstituerat sig pĂ„ nytt och Bengt Öhrbom tar över posten som vice ordförande.

BoendeenkÀt

Förra Äret skickade vi ut en boendeenkÀt och fick in 24 besvarade enkÀter. NÄgra av de synpunkter som lyftes i dessa har vi redan implementerat och nÄgra som rör en trevligare utemiljö (inbyggnad av soptunnor, plantering av ny hÀck osv) finns med pÄ agendan.

Inom kort kommer vi att skicka ut en ny boendeenkÀt och vi hoppas pÄ att Ànnu fler vill fylla i den och föra fram sina Äsikter och tankar.

TrÀdfÀllning

PÄ Ärsmötet 2020 beslutade föreningen att vi skall ta ned björkarna pÄ Kullaallén och Fiskaregatan. Detta kommer inom kort att utföras och plantering av andra trÀd planeras.

Rensning i allmÀnna utrymmen

För mÄnga Är sedan sÄ genomfördes det en rensning pÄ personliga saker i vÄra allmÀnna utrymmen. Sedan dess sÄ har vÄra kÀllargÄngar och andra utrymmen Äter fyllts med diverse prylar och saker. Dessa allmÀnna utrymmen Àr inte tÀnkta att agera som nÄgot personligt utökat förrÄd! Styrelsen uppmanar dÀrför alla att omgÄende ta hand om sina egendomar och förvara dessa i sina egna förrÄd. Om det framöver ÀndÄ stÄr saker förvarade i vÄra allmÀnna utrymmen sÄ kommer styrelsen begÀra handrÀckning frÄn kronofogden. Kostnaden ÄlÀggs sedan Àgaren av egendomen.

//Johannes
Ordförande Brf Boken